Sfârșit de iulie

În excursiile noastre organizate de la o oră la alta, ne redescoperim, ne bucurăm de liniștea oferită de celălalt și ne minunăm împreună de ea, energia noastră comună, cu ochii lui și zâmbetul meu.

Când ne întreabă unde mergem, uneori nu știm ce să îi răspundem, dar în scurt timp, aflăm împreună.

Așteptăm și noi bacul din povestea cu „Erus și valea răbdării”, ne plimbăm printre întinderi de viță de vie și culegem piersici sau zarzăne coapte, parcă nepoftite, pe lângă strugurii încă verzi.

Seara ne găsește la marginea Dunării, dansând cu ea în brațe, imaginandu-ne jocuri cu luna de foc și arătându-i că nu contează încotro, ci cu cine.

Povestea cărui personaj ți-ar plăcea să o trăiești? Poți creiona răspunsul în jurnalul tău dedicat dezvoltării personale. 

Recomand cu mare drag seria cărților cu Erus (autor Alec Blenche). Valorile prieteniei, încrederea în sine, evoluția noastră ca oameni sunt împletite atât de firesc și de bine cu semnificația naturii, importanța deciziilor, aprecierea a ceea ce roadele pământului ne pot oferi. Cred ca personajul Erus este un mijloc excelent prin care ne putem învăța copiii cum să își dezvolte principii sănătoase de viață. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre autor
19.c
Crina Sima

Sunt psiholog și consilier pentru dezvoltare personală și vocațională. Lucrez cu drag cu oamenii, fie ei mici sau mari, iar în timpul liber, îmi găsesc echilibrul în lectură, scris și natură. 

Postări recente
ADVERTISEMENT

Get fresh updates
about my life in your inbox