Sa (ne) daruim experiente mai mult decat obiecte

Inca de cand am stiut ca ea crestea in pantecul meu, am simtit ca nu voi mai fi niciodata singura. Inima mea nu va mai putea sa respire doar cu propriile batai. iar bucuria suprema va avea mereu conturul zambetului ei.

Indiferent pe unde o vor purta deciziile, vom incerca sa ne pastram obiceiul de a petrece clipe dedicate legaturii noastre.
Ne daruim una alteia ganduri bune, imbratisari, rasete, cate o inghetata sau cate o carte. Dar mai ales, ne daruim timp… Timp pe care il folosim si pentru a-si construi iubirea de sine si independenta.
In urma cu putin timp, am facut cu Alessia un joc prin care am discutat despre tipurile diferite de iubire pe care le simtim. Completand cu nume dragi, petalele aceleiasi flori, am fost placut surprinsa cand una dintre acestea a fost denumita chiar dupa ea, spunand ca stie cat e de important sa ne iubim si pe noi.
Asadar, dragii mei, sa (ne) daruim experiente mai mult decat obiecte, sa ne inconjuram de suflete dragi si de minti deschise, sa picuram, constant, in micutii nostri stropi din tot ce avem mai bun si din tot ce putem deveni mai frumos, ghidandu-i si lasandu-i, in acelasi timp.

Ce nume poarta petalele florii tale? Poti scrie raspunsul in jurnalul dedicat Dezvoltarii tale Personale.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre autor
19.c
Crina Sima

Sunt psiholog și consilier pentru dezvoltare personală și vocațională. Lucrez cu drag cu oamenii, fie ei mici sau mari, iar în timpul liber, îmi găsesc echilibrul în lectură, scris și natură. 

Postări recente
ADVERTISEMENT

Get fresh updates
about my life in your inbox