Raftul meu prețios

„Un gând cinic, dar structurile psihice mai rafinate favorizează uneori asemenea înclinații spre idei cinice, dat fiind factura evoluată a dezvoltării lor polivalente. ” ( F.M. Dostoievsky, Demonii)

Unul dintre rafturile incomplete, dar prețioase din biblioteca mea.

Am început sa cunosc scrierea lui Dostoievsky într-un moment în care îmi descoperisem pasiunea pentru psihologie și începusem, de ceva vreme, să citesc mult din acest domeniu. Fiind totuși la început de liceu, îmi doream timp și pentru a mă lasa prinsă de viața personajelor din romane. Modul lui de a scrie, m-a făcut, iremediabil, să dau pagină după pagină, trebuia să îi descopăr fiecare poveste expusă. Partea bună e că ceea ce aflam teoretic din psihologie, puteam regăsi și în cărțile lui.

Am fost fascinată de îmbinarea aceasta.

Ce autor și-a pus amprenta asupra evoluției tale? Cum te-a ajutat creația lui? Poți creiona răspunsul în jurnalul tău dedicat dezvoltării personale. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre autor
19.c
Crina Sima

Sunt psiholog și consilier pentru dezvoltare personală și vocațională. Lucrez cu drag cu oamenii, fie ei mici sau mari, iar în timpul liber, îmi găsesc echilibrul în lectură, scris și natură. 

Postări recente
ADVERTISEMENT

Get fresh updates
about my life in your inbox