Martisor

Dragii mei, Primăvara aceasta va propun sa ne împletim Mărțișorul cu doua șnururi esențiale, bază pentru Relații sănătoase, Decizii înțelepte și Împlinire:

⚘️ Iubirea de sine – din care se revarsă cu putere și autentic afecțiunea pe care o putem oferi celorlalți! Este o relație cauză- efect, as putea spune, deoarece putem dărui, real, din ceea ce deținem și cunoaștem! Nu este nici urmă de egoism, dacă aceasta este înțeleasă și manifestată cu simplitate si cu drag de a face bine!

🕊 Empatia – sa putem fi alături de cineva fără a interveni cu propriile proiecții, să ascultam în timp ce gândurile ne sunt separate de judecata, să lasam dreptul celor de langa noi de a simți diferit.

Sa ne fie aceasta Primăvară simbol al Progresului dedicat gândurilor și acțiunilor noastre. Sa privim prin ochii celor iubiti, lasandu-i sa infloreasca cu ajutorul propriilor muguri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre autor
19.c
Crina Sima

Sunt psiholog și consilier pentru dezvoltare personală și vocațională. Lucrez cu drag cu oamenii, fie ei mici sau mari, iar în timpul liber, îmi găsesc echilibrul în lectură, scris și natură. 

Postări recente
ADVERTISEMENT

Get fresh updates
about my life in your inbox