Cred în echilibru!

Principiile și emoțiile manifestate în direcția potrivită, au nevoie de timp, practică și deschidere din partea noastră pentru a-și atinge scopul, acela de a ne ajuta să evoluăm atât în relația cu noi înșine, cât și cu cei din jurul nostru. Nu tot ceea ce trăim poate fi explicat într-un mod rațional, concret, matematic…

Cred în echilibru! Ar trebui să fim atenți să ne păstrăm vie fiecare parte importantă din noi ca oameni! Uneori știm foarte clar că trebuie să aducem periodic o îmbunătățire muncii noastre, altfel partea financiară nu se va susține fără acest efort constant.

Ei bine, cred că e valabil și pentru celelalte aspecte ale vieții noastre: dacă avem sănătate, nu înseamnă că nu trebuie să ne îngrijim permanent de ea, nu înseamnă că nu se poate transforma în boală. Când avem iubire, nu înseamnă că ea nu se poate stinge, dacă nu continuăm să băgăm lemne în soba sufletului celui de lângă noi.

Așadar, concentrându-ne munca doar pe ce nu avem la un nivel pe care ni-l dorim, crezând că celalalte vor fi în viața noastră fără ca noi să le mai îmbrățișăm, probabil că balanța va înclina apoi, cu desăvârșire, doar spre ceea ce ne-am îndreptat atenția.

De aceea, încerc să realizez cât mai des, conștient, că iubesc, am, sunt, îmi doresc!

Vreau să ajung la o vârstă la care, probabil, nici sănătatea nu va mai fi cu mine, nici puterea, dar iubirea, grija și dorința de a fi bine eu și cei iubiți, vor rămâne pentru că le-am antrenat încă de pe vremea când puteam și aveam și îmi doream…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns

Despre autor
Alison Housten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullam.

Postări recente
ADVERTISEMENT

Get fresh updates
about my life in your inbox